جودوكاران واحد بجنورد و آموزشكده سما راهي مسابقات جهاني دانشجويان مي شوند PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 26 ارديبهشت 1396 ساعت 07:08

دو تن از دانشجويان رشته تربيت بدني واحد بجنورد و آموزشكده سما جواز حضور در مسابقات جهاني جودو دانشجويي را كسب كردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا احمدجفاكش مقدم دانشجوي رشته تربيت بدني واحد بجنورد در وزن 60 كيلوگرم و محمد خسروي دانشجوي آموزشكده سما بجنورد در وزن 100 كيلوگرم موفق به كسب مقام قهرماني و دريافت سهميه جهت حضور در مسابقات جهاني دانشجويان شدند.

اولین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی جودو دانشجویان به منظور شرکت در بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان با همکاری دانشگاه پیام نور و فدراسیون جودو جمعه هفته جاری با حضور مدعیان اوزان مختلف از کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برگزار شد.

در اين رقابت 160 ورزشكار در سالن شهید کبکانیان و در اوزان ۶۰، ۶۶، ۷۳ ، ۸۱ ، ۹۰ ، ۱۰۰- ، ۱۰۰+ با دو کیلو گرم ارفاق وزن، با هم به رقابت پرداختند.

احمد جفاكش مقدم دانشجوي واحد بجنورد و محمد خسروي آموزشكده سما بجنورد در وزن 60 كيلوگرم و در وزن 100 كيلوگرم موفق به كسب مقام قهرماني و دريافت سهميه جهت حضور در مسابقات جهاني دانشجويان شدند.

لازم به ذکر است بر اساس نظر کمیته فنی، این رقابتها مطابق قوانین فدراسیون جهانی دانشجویان (FISU) و فدراسیون جهانی جودو (IJF) برگزار شد.

بیست و نهمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان ۲۸ مرداد لغایت ۸ شهریور ماه سال جاری در شهر تایپه کشور تایوان برگزار می‌شود.