با حکم دکتر نوریان صورت گرفت: دو انتصاب در دانشگاه آزاد اسلامی PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 12 ارديبهشت 1396 ساعت 05:21

دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در احکامی جداگانه، معاون امور مجلس و سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا منادی سفیدان به عنوان معاونت امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد. تا پیش از این حجت الاسلام علی عسکری عهده دار این سمت بود.

نماینده حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر در دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در دوره نهم، رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی استان زنجان و استان آذربایجان شرقی، نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی، رئیس هیأت عالی نظارت منطقه دو دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و ... از جمله فعالیت های دکتر منادی سفیدان بوده است.

همچنین دکتر نوریان طی حکمی دکتر مرتضی موسی خانی را به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد. تا پیش از این دکتر واشقانی فراهانی عهده دار این سمت بود.

دکتر موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین (از ۱۳۷۱ تاکنون) و بنیان‌گذار و رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران و بنیان‌گذار و رئیس برگزاری یازده دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران (از ۱۳۸۵ تا کنون) است.