نحوه موجه کردن غيبت دانشجويان دانشگاه آزاد اعلام شد PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 27 بهمن 1395 ساعت 10:36

بخشنامه نحوه موجه شدن غيبت دانشجويان دانشگاه آزاد از سوي معاونت آموزشي اين دانشگاه اعلام شد.

بخشنامه نحوه موجه شدن غيبت دانشجويان مقاطع مختلف تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي از سوي فرهاد حسين‎زاده لطفي معاون آموزشي دانشگاه به تمامي واحدها، مراکز آموزشي و سازمان سما اين دانشگاه ابلاغ شده است.

براساس اين بخشنامه درصورتي که دانشجويان رشته‏ هاي غير پزشکي در تمامي مقاطع تحصيلي به دليل غيبت بيش از حد مجاز (بيش از 3/16) در کلاس درس دوره و يا هر دليل در جلسه امتحان يک يا چند درس حاضر نشوند، وضعيت آن درس يا دروس در کارنامه تحصيلي دانشجويان حذف آموزشي(غيبت موجه) درج مي‏شود.

اين بخشنامه مشمول تمامي افرادي است که در زمان ابلاغ آن شاغل به تحصيل در اين دانشگاه هستند.