پیام تسلیت دکتر میرزاده به مناسبت شهادت تنی چند از آتش نشانان غیور کشور PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 02 بهمن 1395 ساعت 04:21

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی شهادت آتش نشانان غیور کشور در حادثه ساختمان پلاسکو را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در متن پیام خود آورده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو در تهران که موجب شهادت تنی چند از بهترین فرزندان این مرز و بوم و آتش نشانان جان بر کف شد، مصیبت بزرگی است که ملت شریف ایران را عزادار ساخته است.
در این سانحه دردناک شکوه ایثار و فداکاری آتش نشانان شجاع ایرانی در برابر چشم جهانیان به نمایش گذاشته شد و این قهرمانان ملی با بذل جان از عهده مراقبت مسئولانه از مردم و حفظ جان آنان سربلند و موفق بیرون آمدند.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به عموم ملت ایران و خانواده این عزیزان به ویژه خانواده آتش نشانانی که دانشجوی رشته مدیریت بحران دانشگاه آزاد اسلامی بوده اند برای بازماندگان و مجروحان آرزوی صبر و سلامت و برای همه درگذشتگان از درگاه احدیت طلب علو درجات دارم.
حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی