آزادكار واحد بجنورد جواز حضور در مسابقات كشتي آزاد دانشجويان جهان را كسب كرد PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 25 مهر 1395 ساعت 11:43

اميرحسين محمدي دانشجوي توانمند واحد بجنورد با پيروزي بر حريف خود توانست جواز حضور در دوازدهمين دوره رقابت های کشتی آزاد دانشجویان جهان را کسب كند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا اميرحسين محمدي دانشجوي رشته تربيت بدني واحد بجنورد در مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی آزاد با پیروزی مقابل حسن رحیمی نماینده استان تهران، بر سکوی نخست وزن 97کیلوگرم ایستاد و جواز حضور در رقابت های کشتی آزاد دانشجویان جهان را کسب کرد.

امیرحسین محمدی، دانشجوی توانمند و آزادکار واحد بجنورد در کارنامه ورزشی خود افتخارات همچون قهرمانی کشتی آزاد بزرگسالان کشور در سال 94، نایب قهرمانی رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جهان پهلوان تختی سال 94، کسب مقام دوم تورنمنت بین المللی استفان سرکسیان کشور ارمنستان سال2014، مقام سوم تورنمنت بین المللی وارنا بلغارستان سال 2011، نفر سوم تورنمنت بین الملی صوفیه بلغارستان، نفر سوم جایزه بزرگ باکو سال 2011، کسب مقام دوم آسیا سال 2011 جاکارتای اندونزی، نفر اول المپیاد ایرانیان سال 88، قهرمان جوانان ایران سال 88، نفر اول مسابقات کشتی بسیج دانشجویی کل کشور، نفر اول امیدهای کشور درسال91، نفر اول بزرگسالان در سال92 و... را ثبت کرده است.

دوازدهمین دوره رقابت‌های کشتی دانشجویان جهان که آبان ماه سال جاری از 4 تا 9 آبان ماه در کشور ترکیه برگزار خواهد شد.