دانشگاه آزاد اسلامی نقش خوبی در ارتقاء رتبه علمی کشور داشته است PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 17 مرداد 1395 ساعت 06:23
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نقش دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقاء رتبه علمی کشور خوب بوده است، دستاوردهای این دانشگاه را مطلوب ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از آنا، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه سراسری پر امکان است.»

وزیر علوم گفت: «این دانشگاه در زمینه‌هایی بسیار خوب کار کرده و دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و تولیدی خوبی هم داشته است.»

او افزود: «همین‌طور دانشگاه آزاد اسلامی دستاوردهای خوبی هم در حوزه انتشارات داشته و من هم از این امر خبر دارم و می‌توان گفت این دانشگاه نقش خوبی در ارتقاء رتبه علمی کشور داشته است.»

براي اطلاع بيشتر  مقاله تاثير دانشگاه آزاد اسلامي در كسب رتبه هاي بين المللي جمهوري اسلامي ايران را مطالعه فرماييد

آخرین به روز رسانی در يكشنبه 17 مرداد 1395 ساعت 06:51