در کشتی آزاد جام سرکیسیان/ دانشجوي واحد بجنورد نقره اي شد PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 12 تیر 1395 ساعت 07:55

در کشتی آزاد جام سرکیسیان اميرحسين محمدي دانشجوي واحد بجنورد نقره اي شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا اميرحسين محمدي دانشجوي تربيت بدني واحد بجنورد در رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام استفان سرکسیان كه به ميزباني«واندازور» ارمنستان برگزار شد در وزن 97 كيلوگرم با غلبه بر رقباي خود توانست در جايگاه دوم قرار گيرد و مدال نقره اين دوره از رقابت ها را از آن خود كند.

امیرحسين محمدی در دور اول لستر اینریگز از گواتمالا را با نتیجه 10 بر 0 شکست داد و در دور بعد نیز با نتیجه 10 بر 0 آرگیشتی آبگاریان از ارمنستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

محمدی در این مرحله با نتیجه 16 بر 5 از سد عمر گوسوشویلی، قهرمان مسابقات زیر 23 سال اروپا از گرجستان گذشت و راهی دیدار فینال شد.

آزاد كار جوان واحد بجنورد در دیدار نهایی برابر گئورگی کتویف، کشتی‌گیر روسی‌الاصل تیم ارمنستان که مدال طلای جهان و برنز المپیک را در کارنامه دارد، در یک کشتی نزدیک و دیدنی با نتیجه 8 بر 8 شکست خورد و به مدال نقره دست یافت.

کشورهای روسیه، گرجستان، ارمنستان، اوکراین، ایران، بلاروس ازجمله کشورهای مطرح حاضر در این رقابت ها بودند.

آخرین به روز رسانی در دوشنبه 17 آبان 1395 ساعت 11:16