چاپ کتاب «متلب دیکشنری» توسط دانشجوي فارغ‌التحصیل واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 07 بهمن 1393 ساعت 06:29

کتاب «متلب دیکشنری» از سوی فارغ‌التحصیل کار‌شناسی ارشد برق-قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به چاپ رسید و منشر شد.

صادق حصاری دانش آموخته کار‌شناسی ارشد برق- قدرت واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: برنامه نویسی در MATLAB به دلیل سطح بالای آن، بسیار ساده، قدرتمند و انعطاف‌پذیر است و بسیاری از ابزار‌ها و اشکال برنامه‌نویسی که در محیط‌های دیگر به سختی مورد استفاده قرار می‌گیرند، در MATLAB به راحتی در دسترس هستند.

مولف کتاب متلب دیکشنری افزود: با توجه به اینکه MATLAB به طور گسترده در دانشگاه‌ها و صنایع برای مقاصد پژوهشی، آموزشی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد بنابراین در کتاب حاضر سعی شده است تا خوانندگان بدون سردرگمی و به آسانی با متلب آشنا شده و این ابزار محاسباتی قدرتمند و بسیار مفید را فرا گرفته و اجرا کنند.

حصاری بیان کرد: در این کتاب، دستورات متلب به آسانی با حروف اول هر یک مشخص شده‌اند و تلاش شده تا دستوراتی که در سال‌های اخیر در اثر توسعه متلب در زمینه‌های مختلف به کار برده شده نیز در نظر گرفته شود.

کتاب متلب دیکشنری در قطع وزیری در 136 صفحه به چاپ رسیده است.

آخرین به روز رسانی در يكشنبه 25 مرداد 1394 ساعت 07:24